Bestuur

Agata Janucik

Oprichter van de Stichting AvP. Jurist. Studeerde Rechtsgeleerdheid aan de UVA en Entrepreneurship aan de Amsterdam Business School (UvA). Meester in International en Europeaan Law met masterspecialisatiegebied het EU recht en EU mededingingsrecht. Voor 2 jaar heeft ze een stage gelopen bij de Stichting Rechtswinkel Migranten als een juridische adviseur – specialisatie vreemdelingenrecht en bestuursrecht. Ze spreekt vloeiend Engels, Nederlands en basis Spaans. Houdt van reizen, koken en open-water duiken.

Małgosia Wieggers

Oprichter van de Stichting AvP. Jurist. Studeerde Rechtsgeleerdheid aan de UVA met masterspecialisatie arbeidsrecht. Dhr in Poolse Literatuur van de KUL (Katholieke Universiteit Lublin). Voor 2 jaar heeft ze een stage gelopen bij de Stichting De Leidse Rechtswinkel in Leiden als een juridische adviseur – specialisatie arbeidsrecht en privaatrecht. Ze spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Frans. Houdt van literatuur, mode en interieur design.

 

Jolanta Labuhn

Adviseur in juridische, fiscale en handel-gerelateerde zaken in Nederland en in Polen. Gespecialiseerd in aangelegenheden die verband houden met migratie en integratie, vooral met transfers tussen Polen-Nederland/ Nederland-Polen. Geeft advies en hulp bij zowel het regelen van zaken met de overheid als bij ‘uitdagingen in het dagelijks leven’, die vaak in culturele verschillen wortelen. Efficiënte bemiddelaar, onderhandelaar en vertaler. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Liefhebber van wiskunde en grote steden.

Scroll Up